WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS JANUARY-FEBRUARY 2007

KIIRETTÄ JA TAUKOA...

14.2.2007

 

 

PA Works -paikka tyhjätty

Tuli jo jonkin verran kyselyitä sivuilta paistavasta hiljaisuudesta... Rikotaan hiljaisuus kertomalla erinäisten muiden isojen projektien vievän tällä hetkellä ja vielä seuraavina viikkoinakin sen verran aikaani, että Ford-hommat ovat jääneet sivummalle, jos ei nyt FFCF -sivujen pakollisia päivityksiä lasketa. Talliaskareita ei suinkaan ole unohdettu, vaan jatkan niitä kyllä pahimpien ruuhkien hälvettyä.

 

Kuvassa entinen tallipaikkani tyhjättynä, uudesta myöhemmin oma juttunsa Garage-osiossa.

 

 

 


 

 

 

MUUTTOHOMMIA

5.3.2007

 

 

 

 

Torino trailerilla matkalla pois Piikkiöstä

Kulisseissa tapahtuu. Muutin Tammikuun lopulla tallia. Uudesta tallista ja sen kuulumisista kertoilen aikanaan tarkemmin, todennäköisesti vähän uudemmissa "kehyksissä", sillä teknisestä mielenkiinnosta saatan laittaa webbisivujeni ilmeen vähän modernimpaan ja siistimpään kuosiin. Erinäistä askaretta on käynnissä joka rintamalla siinä määrin, että varsinainen auton laitto saattaa hieman jäädä jalkoihin.

 

Kuvassa Torino pakattuna trailerille sen verran tiukkaan, että piti vetää Audilla irti trailerin kaiteiden välistä...

 

 

 


 

TALLILLA TAAS

17.1.2007

 

 

Lelu -Porsche

Joulun jälkeen saatu sitkeä flunssa on pitänyt hyvän aikaa poissa tallilta, tänään taas sain pikkuhiljaa normaalioperaatioista kiinni. Torinoon en vielä koskenut, otin ikään kuin pehmeän laskun kuvan lelu-Porschen hitsauksella... Aidon Suomi-auton tapaan pohja oli ruostunut puhki, joten hitsailin siihen pellin vahvikkeeksi. Kaverini aikoo laittaa vanhan lapsuusaikojen lelunsa kirjahyllyynsä, toki asianmukaisen huollon jälkeen :-)

 

 

 


 

 

 

«« Previous (November - December 2006) | Top | Next (March - April 2007) »»