WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS SEPTEMBER-OCTOBER 2005

KALUSTOA VALMISTEILLA

29.10.2005

 

 

Tortinmäen Ranchero

Turun suunnasta on tulossa mielenkiintoista Ford-kalustoa tielle, kunhan seuraavat Jussin 2-tallilla työn alla olevat vehkeet valmistuvat:

 

Vasemmalla "grillissä" roikkuu Fairlane -67. Kori on puhallettu ja valmis pienehköihin peltitöihin. Oikealla puolestaan viimeistä mallia oleva Ranchero odottaa maalausta. Kori on väliaikaisella rungolla sillä aikaa kun omaa runkoa kalustetaan. Itse runko on tehty aiemmin, 351M ja C4 kiinnitetty ja nippeleiden asennus jatkuu... Teen kummastakin autosta tarkempaa esittelyä myöhemmin näille(kin) sivuille.

 

 

 


 

 

 

SIVUSTOPÄIVITYKSIÄ

26.10.2005

 

 

 

 

Lisätty etusivulta aukeava Päivityshistoria -ikkuna, jossa vastedes kaikki sivustoihin ja niitten päivityksiin liittyvä informaatio julkaistaan.

 

 


 

YRITTÄJÄKURSSILLA

26.10.2005

 

 

Aloitin iltaopintoina yrittäjäkurssin, jotta tuntuma säilyy :-) Aikanaan tuli käytyä mm. toimitusjohtajakoulu ja muuta vastaavaa yritystalouden ja tekniikan kurssia enemmänkin. Työelämässänikin olen jotunut puuhastelemaan sen verran monella tontilla, että asiat ovat aika tuttuja, mutta koska kertaus on opintojen äiti, ei oppi ojaan kaada ja muuta ikimuistoista siteeratakseni kuluttelen seuraavan kuukauden 2-3 iltaa viikossa sitten tuolla... Aina kuitenkin uutta oppii ja mistä sen ikinä tietää, mitä mielenkiintoista jää haaviin...

 

 

 


 

 

 

KEHOA RAKENTAMASSA

2.10.2005

 

Päivän linkki:

 

Fitness Expo

Marko, leveä selkä

Viimeisen viikon aikana en ole ehtinyt autohommiin ollenkaan, pikkuveljeni Marko on ollut kyläilemässä ja valmistautumassa kehonrakennuksen SM-kilpailuun. Mieshän on ollut aina osallistuessaan voittamaton alle 70 kg sarjassaan. Viikko menikin lähinnä Markon harjoitusten tahtiin ja viikonloppuna olimme Lahdessa kisapaikalla. Tällä kertaa tuloksena oli 2 -sija. Mies sai edelleen vertailukierroksilla täydet pisteet (ainoana miesten sarjoista muuten) ja omasi siis parhaiten rakennetun kehon. Sääntömuutoksen takia kuitenkin viimeisen kierroksen vapaaohjelman painoarvoa oli nostettu niin, että sijoitus oli lopussa tuo 2. Vanhoilla säännöillä voitto olisi ollut jälleen taskussa. Myös raskaammissa painoluokissa nähtiin monen "show-miehen" parantaneen sijoitustaan paremman fysiikan omaaviin kilpailijoihin verrattuna. Valitettava suuntaus sinänsä, että kehonrakennustakaan ei enää voita parhaiten rakennetulla keholla vaan jollakin muulla. Velipoika alkaakin tulevaisuudessa keskittyä enemmänkin tuohon autoharrastukseen ja antaa Kehonrakennusliiton keskittyä rauhassa tanssivalmennukseen ja koreografioihin :-).

 

 

 


 

 

 

SAUNAILTA

10.9.2005

 

 

Liikkuva sauna

Pitkin kesää oli ollut puhetta pienimuotoisten talkoiden/ saunomisten/ ajakauden päättäjäisten/ ties minkä pippaloiden järjestämisestä ja ajatus eteni aimo harppauksen viime sunnuntaina looshini siivouksen keskeytyessä allekirjoittanutta suuresti hämmästyttäneeseen näkyyn: Wanahan Valmetin säksätyksen saattelemana tallin pihaan majesteettisen hitaasti lipui ehta sauna, eikä mikään ihan kyseenalainen viritelmä ollutkaan, vaan woimawirtamies Matin pykäämä varsin komeamuotoinen löylykompleksi. Miehen ammatista johtuen sähkötyöt oli hoidettu huolella, oli himmennnettävät valot, stereot ja telkkarikin. Jääkaappi ja grilli kuuluivat oleellisena osana varusteluihin, hauskana detaljina myös lauteitten kaiteisiin tehdyt virvokepullojen kolot.

 

Tavalliseen tapaansa porukka saapui myöhässä paikalle, tallin omistaja kun kutsussaan ilmoitti ehtoon alkavan pienimuotoisilla talkootöillä. Siivosimme sosiaalitilat, virittelimme suihkuhuoneen varsinaiseen käyttöönsä (missäs muuten moottorit tästä lähtien kasataan, häh ?) ja suorittelimme muitakin kiinteistönhuollollisia toimenpiteitä sekalaisella järjestyksellä, kunnolla ja ammattitaidolla. Iltaa myöten lähes koko kolhoosin äänivaltainen jäsenistö saapui paikalle, mukaanlukien muutama kutsuvieras ja viihdepuolen ohjelma saattoi alkaa. No, alkanut se oli kyllä jo aiemmin, joten sovitaan sitten, että jatkui... Itse illasta ei sen enempää, todettakoon, että se meni kuten olettaa saattaa, kun saunaan ängetään kymmenkunta raavasta miestä ja pullotolkulla juotavaa.

 

Itse en virvokkeita nauttinut, vaan tähtäsin Audin nokan kotiapäin historiallisen aikaisin, jo noin klo. 23:00. Seuraavana päivänä pystyinkin sitten hommiin aivan normaalisti, tosin oli metka katsella sunnuntai-illalla hiljaisten miesten hiipiessä hakemaan autojaan. Muutama haku jäi maanantaillekin. Varsin onnistuneet kemut siis.

 

 

 


 

 

 

«« Previous (July - August 2005)| Top | Next (November - December 2005) »»