WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS MARCH-APRIL 2007

MOBILISTIEN VAPPU

27.4.2007

 

 

Mobilistien vappu

Vappu koittaa ja Liedon Mobilistit järjestää perinteisen Vappupäivän rompetorin ja harrasteajoneuvokokoontumisen Liedossa Zoolandian parkkipaikalla, aivan kuten jo parinakymmenenä aikaisempanakin vuotena !.

 

Oheista kuvaa klikkaamalla näet ilmoituksen riittävässä koossa.

Liedon Mobilistien hallituksen puolesta webmaster kutsuukin kaikki lukijat viettämään Vapunpäivää Lietoon !

 

Mobilistien puolelta tapahumaan kuuluu perinteiset autoaiheiset aktiviteetit ja Zoolandiassa taasen on paljon muuta nähtävää niille perheenjäsenille, jotka eivät jostain uhmeen syystä autoista ole niin kiinnostuneita :-)

 

Tänä vuonna liikenteenohjaukseen on panostettu ja yleisöparkki, harrasteajoneuvoparkki että myyntipaikat ovat selkeämmin erotettu toisistaan.

 

Nyt viimeistään kalusto esiin talvisäilöistään ja näyttäytymään kevään koittaessa !

 

 

 


 

 

 

THE HOT ROD & ROCK SHOW

22.4.2007

 

 

 

 

Torino GT

Taas tuli katsastettua. Ei mikään varsin erikoinen näyttely, perustasoa. Bongasin sentään livenä Sieversin Villen Torinon, jota en ollut ennemmin luonnossa nähnytkään.

 

Näyttelystä enemmän sivulla Hot Rod & Rock Show 2007

 

 

 


 

SE AIKA VUODESTA...

20.4.2007

 

 

HRRS_07 banner

...jolloin on taas suosikkinäyttelyni aika. Tampereelle siis. Kuvareportaasia luvassa reissun jälkeen.

 

 

 


 

 

 

LISÄÄ KALUSTOA...

17.4.2007

 

 

Amazon

...sitä tulee ja menee. Eräs Saabbi lähti uudelle omistajalle jokin aikaa sitten, mutta kuvan farkkumallin Amazon saapui sopivasti paikkaamaan tilannetta. Sopii hyvin kaveriksi tallikaverin Oldsille, vähän samantyylisiä vehkeitä kun ovat :-)

 

Säilytyspuolen Fairlane GTA:ta ihmeteltiin myös hetken, tarkoitus olisi hitsata kesken jääneet peltityöt loppuun tässä kevään aikana. Kiirettä pukkaa...

 

 

 


 

 

 

KALUSTOA POIS

9.4.2007

 

 

Autot lavetilla

Nurkalla oli edelleen seisomassa läjä erinäköistä autoa ja autonhylsyä. Osasta päästiin (tasrkemmin sanottuna  vuokraisäntä pääsi) eroon tänään, kuvassa kaksi värkkiä ähellettynä kuljetuslavetille.

 

Teknillisenä kuriositeettina luulisi tämäntyyppisessä laitteessa olevan jonkinlaisen vinssin vakiovarusteena, vaan ainakaan tässä ei ollut. Yleensä toki kalusto menee lavetille ajamalla, mutta nyt jouduttiin käyttämään lihasvoimaa toimesta kolmen miehen, joista yhdellä käsi kipsissä... Urheilua...

 

 

 


 

 

 

ELUKAT SEN KUN LISÄÄNTYY :-)

7.4.2007

 

 

Degu

Tämä puolestaan on degu (octodon degus). Alunperin näitä löytää Chilen vuoristoalueilta, Suomessa eläinkaupoista, tai kuten minä, tallikaverilta.

 

Tenavat olivat pitkään olleet tämmöistä vailla ja tallikaverin koirat taas osoittivat hieman liian innokasta kiinnostusta hänen kahta tällaistaan kohtaan, joten ne muuttivat sitten meille :-)

 

 

 


 

 

 

ETANOITA JAOSSA

7.4.2007

 

 

Akaattikotilo

Tämä tässä on etana. Tarkemmin sanottuna akaattikotilo (achatina fulica), kotoisin jostakin Itä-Afrikan sademetsistä. Tenavat roudasivat niitä aikoinaan muutaman kotiin (ei sentään ihan Afrikasta asti) ja nyt niitä on sitten aika monta, kaksineuvoisia kun ovat...

 

Tästä edukas harraste-eläin kotiterraarioon, noin pikkusormenpään kokoisen poikasen saa ilman kun hakee pois. Useampikin lähtee samaan kauppaan :-) Matala ja jämäkkä alusta, kulutuspintaa tossussa vähintäänkin lakisääteisesti. Pärjää omissa oloissaan, ei turhia huutele ja kuluttaa vähän. Kurkunpätkällä pärjää pitkään. Sopii hyvin esim. talleilla yms. aikaansa viettävälle, ei ole ehtimiseen vaatimassa lenkillelähtöjä yms. reissuja... Jos kiinnostusta moiseen, pistä viestiä !

 

 

 


 

 

 

TAAS UUSIA VEHKEITÄ...

14.3.2007

 

 

Saab

Tallilla pitää majaansa myös innokas Saab-harrastaja, jonka uusin hankinta saa pientä katsastuksen läpimenoon tähtäävää oheistoimintaa osakseen...

 

 

 


 

 

 

TAAS UUSIA VEHKEITÄ...

14.3.2007

 

Päivän vinkki:

 

Win XP, HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ CurrentControlSet\Control\Session  Manager\Executive.

 

Aseta AdditionalCriticalWorkerThreads arvoksi esim. 5, buuttaa ja kokeile, ohjelmien aukeaminen pitäisi rivakoitua kummasti. Kokeile arvoja 1-25.

Oma uusi työpiste

Taas on tallitaukoa pidelty ja tässä vaiheessa homma jatkuikin infran parantamisella. Laittelin työkaluseiniä paikalleen ja katselin pikkuhiljaa kalut paikalleen. Näiden hommien jälkeen pitäisi taas alkaa löytää tavaroita tarvittaessa.

 

 

 


 

 

 

TALVI-HEIKKI 4.3.

5.3.2007

 

 

Austin Cooper 1965

Talvi-Heikissä tuli taas poikettua lähinnä muodon vuoksi. Rompetorit ovat vuosi vuodelta menettäneet kiinnostustaan johtuen lähinnä siitä, ettei niissä ole tänä päivänä juurikaan muuta kuin kukkapurkkeja ja pappa-Tunturin osaa. Sekä silkkaa krääsää ja tässä nimenomaisessa lisäksi kääretorttuja, jollainen tuli muuten ostettuakin :-)

 

Teemana oli sentään Mini Suomessa ja joitain Minejä olikin rivissä näytillä, kuten kuvan historic -luokan kilpuri, 1965 Austin Cooper.

 

 

 


 

 

 

HOMMAT JATKUVAT

4.3.2007

 

Päivän linkki:

 

 

 

Stu Nichollsin hyvät sivut CSS -määrittelyistä.

Marko kittaamassa

Tilat ovat vaihtuneet, vaan homma ei, se jatkuu siitä mihin entisellä paikalla jäi. Velimies oli viikon auttamassa korin pohjatöissä ja homma saatiinkin tehtyä siten kuten oli tarkoituskin. Projektiosiossa lisää.

 

Statistiikasta sen verran, että tätä nykyä sivulatauksia on n. 8000 kuukaudessa ja vakiolukijatkin ovat pysyneet kiitettävästi mukana.  Jonkin verran on viime aikoina kyselty mahdollisuutta julkaista kuvia omista Torinoista näillä sivuilla. Ilman muuta ! Laittakaa materiaalia ja tarinaa webmasterille, niin teen esittelyn !

 

 

 


 

 

 

«« Previous (January - February 2007) | Top | Next (May - June 2007) »»