WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS MAY - JUNE 2008

LIEDON MOBILISTIEN VAPPU 2008

1.5.2008

 

 

Challenger Zoolandiassa Vappuna 2008

Jälleen kerran poikkesin Mobilistien Vapputapahtumassa. Nyt todellakin poikkesin, sillä yrityksessä riittää puuhaa. Aamulla tein asiakasprojektia, mutta puoleksi päiväksi ehti hyvin poikkeamaan katselemassa !

 

Mm. kuvan komea Challenger tarttui silmään ja kameraan...

 

 

Maasto-Toyota Zoolandiassa Vappuna 2008

...kuten tämä hieman normaalia maastokelpoisempi Toyotakin.

 

 


 

 

 

LIEDON MOTORISTIKIRKKO 2008

10.5.2008

 

 

Liedon Motoristikirkko 2008

Liedossa on järjestetty joka kevät perinteinen Motoristikirkko. En itse ole moottoripyöriin juurikaan perehtynyt enkä innostunut eikä kirkkokaan nyt niin luontainen ympäristö allekirjoittaneelle ole, mutta koska kirkko ja sitä kautta kalusto oli kauniin aurinkoisena iltapäivänä parvekkeella käydessäni selkeästi silmieni edessä, nappasin kameran kantoon ja kävin jaloittelemassa.

 

 


 

 

 

ABC:N LAUANTAIEHTOO

24.5.2008

 

 

Oldsmobile avo ABClla

Turhan usein en ole ehtinyt paikalisen harrasteväen riennoissa niinsanotusti heilumaan, mutta tulipa kuitenkin käytyä viikottainen kokoontuminen Auranlaakson ABC:lla käytyä katsastamassa.

 

Aurinkoinen keli oli houkutellut pesäkolostaan esiin tämän auringonpaisteeseen sopivalla värityksellä silatun avo-Oldsin...

 

 

Retrihenkinen Charger ABC:lla

...ja toinen mielenkiintoinen bongaus varjojen jo hieman pidettyä hetkenä sinisenä oli tämä 80-luvun henkeen rakennettu Charger. Perä oli ajan henkeen mukavasti koholla :-)

 

 


 

 

 

KESKI-EUROOPAN TOURNEELLA

30.5.2008

 

 

Romanian rajaseutua

Työasiat johdattavat joskus mielenkiintoisiin maisemiin ja paikkoihin. Vietin useamman päivän Keski-Euroopan suunnassa työasioissa... Kuva on jostain Romanian ja Unkarin välisen rajan alueelta, Romanian puolelta.

 

 


 

 

 

RIPPIJUHLAT !

15.6.2008

 

 

Johannan rippikuva

Taas niitä asioita, jotka tekevät isin onnelliseksi :-) Vanhin tytär Johanna pääsi ripille... Niin ne vuodet vierivät :-)

 

 


 

 

 

 

«« Previous (March - April 2008)  | Top | Next (July - August 2008) »»