WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS MAY-JUNE 2007

KUPITTAA JÄLLEEN, DDOBW07

27.6.2007

 

 

Kupittaa DDOBW07 rodi

Kupittaalla jälleen. Tällä kertaa kävimme kyläilemässä olleiden velipoikieni kanssa pelipaikalla, kun Do-Dads Offbeat Weekendin porukka saapui kaupungille esittelemään kalustoaan.

 

Hyvän sään siivittelemänä paikalle oli saapunut mukavasti yleisöä ja autoja. Kuvassa rodi, joka parhaiten jäi mieleeni päivästä, todella siistiä jälkeä.

 

 


 

 

 

KUPITTAA

27.6.2007

 

 

Kupittaa kesäkuu 2007

Kupittaan kuukausittainen harrasteajoneuvokokoontuminen on osaltani jäänyt väliin vähän turhan usein ja olisi jäänyt nytkin, jollei arvon Ford-kollegani Jussi olisi asiasta muistuttanut. Kun vielä sai Fastback -Torinolla kyydin pelipaikalle, en voinut jättää väliinkään :-)

 

Sään suosiessa olikin paikalle kerääntynyt aika mukavasti autoja ja väkeä.

 

 


 

 

 

HYVÄÄ JUHANNUSTA !

19.6.2007

 

 

Niko kopissa

Toivottelen lukijoilleni oikein hyvää, hauskaa ja rentouttavaa Juhannusta !

 

Kuvassa nuorin poikani Niko, joka Jussilla kyläillessäni tutki jo edesmenneen koiran asuintiloja... :-)

 

 


 

 

 

MAALATTUJA AUTOJA...

19.6.2007

 

 

S Camaro maalattu

Paikallinen autokanta vahvistuu kesän aikana yhdellä hienolla Camarolla, jahka kuvan laite on kasassa jälleen. Uusi maalipinta on aina hienoa katseltavaa, kuten Camaron maalaamoltahakureissun kuva osoittaa.

 

 


 

 

 

JOKIRANNASSA

16.6.2007

 

 

Jokirannassa

Käytiin Jussin kanssa tallilla siirtelemässä vehkeet paikasta toiseen ja kaivettiin Fairlane esiin peltitöitä varten. Samalla käväistiin Jokirannassa katselemassa, josko kalustoa vielä olisi paikalla. Jotain löytyi, vaikka miehet vähän myöhään olivatkin liikkeellä.

 

 


 

 

 

E-P:N TOURNEELLA

13.6.2007

 

 

Jetta pohjamaalissa

Poikkesin kotipuolessa Etelä-Pohjanmaalla erinäisissä asioissa. Samalla kävin morjenstamassa velimiehiä. Myin aikoinaan vanhan -81 GLi Jettani toiselle veljelleni, vehje oli päätetty tehdä taas uudestaan ja homma olikin aika pitkällä. Kuvassa epoksit niskassa odottelemassa jatkotoimia.

 

 

 

Mini grillissä

Farkku-Miniä ei taasen oltu Jettalta ja käynnissä olleen käyttisremontin takia juurikaan edistää. Vehje odottelee edelleen grillissä lisää toimenpiteitä...

 

 

 

Kuussatanen nurkassa

...kuten myös tämä kaappari -mallin 600:nen. Itse asiassa Neckar, ei siis Fiat. Hommailin tähän syksyllä peltiä Saksasta, ne olivatkin jo kiinni, homma jatkuu...

 

 

 


 

 

 

SEPITYSTÄ MUUALLA

4.6.2007

 

 

Palkin sepitystä

Välillä muissa askareissa... Jelppailin kaveria "vähän" mätineen runkopalkin ehjäyshommissa. Omalla tallilla ei sen sijaan ole tullut käytyä pariin päivään, eiköhän huomenna taas...

Kuvassa ko. palkki paikkailtuna.

 

 

 

 


 

 

 

MOTORISTIKIRKKO LIEDOSSA

12.5.2007

 

 

Trike

Liedossa järjestettiin jälleen vuotuinen motoristikirkko. Ei kirkoista juuri sen enmpää, mutta muutama mukavannäköinen kulkupeli löytyi "asiakkaiden" joukosta, kuten esim. kuvan trike.

 

 

 


 

 

 

RUOSTETTA...

11.5.2007

 

 

Opelin kasausta

...ja paljon fun Tallikaveri oli ottanut urakakseen vanhemman Opelin, jossa hitsaamista sitten olikin. Ei siitä sen enempää, hermojaraastavaa katseltavaa nuo vanhojen käyttisten katsastushommat :-)

 


 

 

 

FRIIKKIEN KEVÄTKOKOUS

5.5.2007

 

 

Friikkien kevätkokous 2007

Päivän pääanti oli FFCF:n kevätkokous (klikkaa kuva isommaksi), joka järjestettiin tällä kertaa Liedossa. Valtosen Jussi oli ystävällisesti lupautunut toimimaan isäntänä. Päivään mahtui toki muutakin kuin kokoustamista, käytiin Jussin Tortinmäen tallilla Y-lohkoja etsimässä, jopa löydettiinkin :-) Poikkesimme myös allekirjoittaneen tallilla pikaviisiitillä, jossa päähuomion vei tallikaveri Paten uusin hankinta, A-malli Ford -rodi.

 

Illalla kävin vielä raapimassa Fordia kasaan...

 

 


 

 

 

VÄSYNYT MUTTA ONNELLINEN

1.5.2007

 

 

Mach I -71

Liedon Mobilistien perinteinen Vapputapahtuma on sitten taas onnellisesti pidetty. Säät suosivat ja väkeä sekä kalustoa oli aika mukavasti paikalla päivän mittaan. Homma alkaa nyt periaatetasolla ja järjestelyineen  olla kuosissaan, ensi vuonna päästäänkin keskittymään palvelutarjonnan laajennukseen ja muuhun vastaavaan.

Kuvia tapahtumasta löytyy sivulta Liedon Mobilistien Vappu 2007

 

 


 

 

 

 

«« Previous (March - April 2007)  | Top | Next (July - Aug 2007) »»