WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS JULY-AUGUST 2006

RENGASTELINE

27.8.2006

 

 

Rengastelineen tekoa

Tallilla alkaa olla kohtuullisen ahdasta monin paikoin ja osa kevään rengasvaihtojen yhteydessä tallin puolelle jääneistä renkaista oli lojunut lattioilla koko kesän rengastelinettä odotellessa. No sekin saatiin vihdoin aikaiseksi sunnuntaiillan ratoksi. Kuvassa ylimmäinen tallipeikko polttaa lankaa ko. hyötyesineeseen...

 

 

 


 

 

 

PARKKISAKKO

24.8.2006

 

 

 

 

Parkkisakko

Tässäpä uusiokäyttövinkki vanhoille parkkisakkojen kuorille; niillä voi vaikkapa hoputtaa tallikaverin autonlaittoa :-)

 

 

 


 

TALLIVEKOTTIMIA...

12.8.2006

 

 

Smirkkeli

Tallille ilmestyi iltasella tuommoinen vähän reippaamman kokoinen smirkkeli, hyvä niin...

 

 

Mikon mopo kärryillä

Tallikaveri on lähdössä ensimmäistä kertaa montulle "mopollaan".

 

 

 


 

 

 

1ST ANNUAL MERCURY MEETING, SUMIAINEN

10.8.2006

 

 

1ST ANNUAL MERCURY MEETING, SUMIAINEN

Harrastajille tuttu "Mercury-Man", eli Rintamäen Jori Sumiaisista on potkaisuut liikkeelle Mercury-meetingin, josta on tarkoitus tulla vuotuinen tapahtuma ! Kaikki Mercury -harrastajat ovat tervetulleita kekkereihin 16.-17.9.2006 Klikkaamalla kuvaa saat isomman kutsun silmiesi eteen... On jopa bändikin tilattuna, ruokaa, juomaa, savusaunaa... Aamulle jopa suolapalaa luvassa !

 

Lisätietoja: Jori Rintamäki (Mercury-Man): 040-541 0837 ja FFCF:n presidentti Joni Nissilä 050-490 5868. Tapahtumien "virallinen sivu": Mercury-Man Myös FFCF:n kotisivuilta löytyy sama kutsu.

 

 

 


 

 

 

FORSSAN PICK-NICK

6.8.2006

 

 

Jussin 72 Ranchero

Kesän kohokohta tuli sitten käytyä taas katsomassa Forssassa. Pick-Nickissä oli jälleen maan kalusto näyttävästi esillä loistavan sään helliessä autoja ja autoilijoita.

 

Tapailin monia tuttuja ja tuntemattomiakin Fordisteja ja muitakin, myös veljeni Etelä-Pohjanmaalta tulivat paikalle. Kuvat kertokoon puolestaan, sekalaiset otokset löytyvät FFCF:n kuvaserveriltä. Enimmäkseen Ford-aiheisia, muutakin löytyy... Ilokseni löysin  Torinoitakin joukosta.

 

 

 


 

 

 

ENSIMMÄINEN VUOSI TÄYNNÄ !

29.7.2006

 

Päivän linkki:

 

Hotrodders.com

- Ehkä maailman suurin ja kaunein Hot Rod -sivusto

 

Saitin etusivu

Nyt kun huomasin etusivun kävijälaskurissa olevan mukavan pyöreän 7000, tuli samalla mieleen, että Torinoproject on saittina ollut olemassa noin vuoden verran. Kävijöitä on siis ollut ihan mukavasti, Elisan CGI-laskurin mukaan siis tuo 7000, eli lähemmäs 600 kuukaudessa.

 

 

 

Staistiikkaa kesä 2006

Statistiikan laitoin Toukokuun puolenvälin tietämissä ja kuvassa otteita siitä (klikkaa suuremmaksi). Kesälomat sotkenevat normaalisurffausta, mutta sivulatauksia kertyi viime kuulle lähemmäs 5000, edelliselle yli 3000 ja tälle kuluvalle kuulle kasassa on noin 3500. Selvä vakiokävijöiden joukkokin on erottunut. Kiitoksia mielenkiinnostanne !

 

 

 


 

 

 

KIINTEISTÖNHOITOA

28.7.2006

 

 

Salaojan kaivuuta

Enempien valtamerialueiden syntymisen ehkäisemiseksi veljekset kaivavat juoksuhautaa tallin takaovelle salaojaputken istutusta varten työnjohtajan virnuillessa vieressä ketjuvartisten lapioiden puutetta... Yllättävän nopeasti tiiviin näköinen sora kuitenkin siirtyi toimistohommiin tottuneilta miehiltä :-)

 

 

 


 

 

 

KOMPURAN EHOSTUSTA

19.7.2006

 

 

Tamrovk -kompressori

Hiekkapuhallushommissa kompura teki työtä vuorotta ja alkoi osoitella selviä lämpenemisongelmia. Ihmekös tuo, ilmanvaihtoa ei yläkerrassa juurikaan ollut. Tilannetta paranneltiin tekemällä kompressorin jäähdyttimeen eteen seinään aukko ja siihen eteen säleikkö. Mikäli ilmankierto ei vieläkään riitä, laitetaan seuraavaksi eteen sen verran tehokas propelli, että alkaa huiku käymään...

 

 

 


 

 

 

LISÄÄ PROJEKTEJA

18.7.2006

 

 

Subaru Justy

Tämmöinen uljas kaukoidän ihme käytiin nykäisemässä Audilla tontille. Subaru Justy on tuommoinen Micran kokoinen kassi, kuitenkin 4-veto ! Tästä 4-vetotekniikasta olisikin sitten tarkoitus väsätä paremmalla ajalla jokin ihmehökötys, esim. tallin lumitöihin tms. Saas katsoa...

 

 

 


 

 

 

«« Previous (May - June 2006) | Top | Next (September - October 2006) »»