WELCOME TO TORINOPROJECT NEWS

Uutisia

 

Tällä sivulla projektia yleisluontoisempia uutisia aiheesta kuin aiheesta, enemmänkin ehkä kuitenkin autoharrastukseen ja tallielämän valo- ja varjopuoliin keskittyen.

 

Varsinaiset projektiini liittyvät tapahtumat löytyvät omasta osiostaan Project kuukausittain jaoteltuna.

 

Uutiset eivät liene mitään valtakunnallisesti merkittävää tasoa :-). Onpahan kuitenkin sopivaa harrastuksiini ja vähän muuallekin liittyvää aineistoa, joka yleensä on sen verran poikennut normaaleista rutiineistani ja kohdalleni sattuneista näkymistä, että kamera on laukaistu siinä kohtaa. Jos on sattunut olemaan mukana...

 

Tunnetun Turkulaisen uutiskasvon (tai ehkä paremminkin -äänen) Markku Heikkilän sanoin: "ei virallissi, mut torellissi"

 

 

 

NEWS MAY-JUNE 2005

PUHALLUSKAAPIN KOTIUTUMINEN

26.6.2005

 

 

 

 

Puhalluskaappi

Tilattu puhalluskaappi saatiin tallille, tosin kompressorissa on jotain ongelmaa, sulakkeita paukkuu jatkuvasti. Sähkäriä odotellessa...

 

Etupään aukoista lykätään hanskat (kädet sisällä...) sisään, tartutaan pistooliin ja aletaan päästää. Pölynpoistosta huolehtii öljypolttimen lietso. Sama hiekka (tässä tapauksessa kuula) kiertää kaapissa.

 

Kaappiin mahtuu vanteet ja pienemmät lohkot. Täysimittainen V8 ei...

 

 

 


 

JUHANNUSTA VIETTÄMÄSSÄ

24.-25.6.2005

 

 

Sisko ja sen mies

Perinteisesti Etelä-Pohjanmaalle Jussin viettoon, perhe olikin lähtenyt jo viikkoa aiemmin. Kiire paikasta paikkaan oli kova, edes väkeviin en ehtinyt/viitsinyt koskea. Vierailin kuitenkin isäni, kummankin veljeni, äitini ja siskoni luona,jossa myös yövyimme, kunnes lauantaina jälleen kokka kohti kotia (ja tallia :-) )

 

Kuvassa sisko ja sen mies vaihtamassa vapaalle.

 

 

 


 

 

 

WEB-SIVUJEN GENEROINTIA

20.5.2005

 

 

Webmaster työnsä äärellä

Aloitin sitten tämän web-projektinkin, vaikkei nyt suurempia vapaa-ajan ongelmia ollutkaan. Kuvassa "webmaster" työnsä ääressä.

 

Hommat hoituvat 2.8GHz kompuutterilla, 1GB DDR, 80GB SATA HD, kaksi näyttöä joita ohjaa Sapphire Radeon 9600 Pro. Ääni ulos Sony-kotistereoista. Kaistaa antaa Elisan Full Rate 8M/1M.

 

Skannaukset hoidan HP ScanJet 2400:lla, digikuvat Panasonic DMC-LC70. Telkkaria voipi samalla seurailla yhdellä silmällä. 2-suuntainen kommunikointi hoituu kännykällä, Messengerillä, Skypellä, maililla jne...

 

 

 


 

 

 

 | Top | Next (July - August 2005) »»