EZINE - ASIASTA JA SEN VIERESTÄ

Ezine. Eräänlainen verkkolehti

 

Aloittaessani keväällä 2005 lähes päivittäisen kommentoivankin kirjoittelun sivuilleni vastaavaa toimintaa kutsuttiin vain webbisivujen tai nettisivujen väsäilemiseksi. Tai HTML-koodaukseksi. Tai jotain sinne päin. Maailmalla puhuttiin blogeista, bloggaamisesta, mutta Suomessa termit olivat vasta tulollaan arkipäivään.

 

Suureksi hämmästyksekseni Torinoprojectiakin kutsutaan tänä päivänä pääasiassa blogiksi silloin kun yleensä olen kuullut asiasta ja asian kohteesta mitään mainittavan. Entisten puhtaasti harrastepohjaisten ja harrastuksiani aihealustana käyttävän tietoteknillisen puuhasteluni kokiessa arvotonta terminologista arvonnousua huomaan sen sinänsä tänä päivänä täyttävän bloggaamisen tunnusmerkistön. Vaikka blogia terminä ja osin ilmiönäkin vieläkin jonkin verran vierastan.

 

Olen aina pitänyt bloggaamista kuitenkin ehkä enemmän yhteiskunnallisena ilmiönä niin viitekehykseltään kuin medialtaan, ja omilta sivuiltani on mielestäni vastaava sosiaalispoliittisyhteiskunnallinen aspekti osin tarkoituksestakin puuttunut insinöörin keskittyessä asiaan, ugh !. Vaan ei puutu enää... Tässä siis sähköinen lehti, eräänlainen electric magazine, Ezine.

 

En olisi minä, mikäli asia olisi aivan yksiselitteinen ja helposti kuitattu. Niinpä lukijalle jääkin paljon tulkittavaa. Aina en nimittäin kommenttejani kirjoita aivan tosissaan, joskus taas kyllä tai peräti jyrkästi ehkä. Joistakin ei taas  koskaan tiedä... Joistakin ilmiselvän ilmeisesti, jos konsanaan milloinkaan.

 

A - ASIAA, EHKÄ

LATER...

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

«« Previous | Top | Next »»