WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT JANUARY - MARCH 2011

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA, ITSE KULLEKIN SÄÄDYLLE

1.1.2011

 

 

Vuosi starttaa taas sellaisissa merkeissä, ettei tallilla liiemmälti ehdi askartelemaan. Jotakin aina toki yritellään. Vietetään esimerkiksi uutta vuotta tallilla, juhlakansan ollessa pääasiassa sängyissään me hiukan terveempien elämäntapojen harrastajat ryssimme sen sijaan vanhojen autojen parissa.... Aivan, eihän siinä järkeä ole, ja rahaakin tähän menee. Täyttää siis harrastuksen tuntomerkit.

 

Jussi asentaa Faikun ripustusta

Faikkuun on tulossa hiukan modernimpaa yksityiskohtaa teknisten innovaatioiden merkeissä tuonne pyöränripustuspuolelle. Wanhempi Ford-mekaanikko Valtonen iskee pulttia reikään, joka jyrskytettiin hetkeä aiemmin. Sitä aiemmin allekirjoittanut oli hakannut pora, vasara & kalapeeti -menetelmällä ylimääräiset kiinnikkeet huissin kukkaseen tieltä....

 

 

Faikun uusi takaripustus

Palkit paikallaan. Herättänee asianharrastajissa tiettyä mielenkiintoa tämäkin, raportoidaan lisää, jahka asennus aikanaan etenee....

 

Hiukka meitä poikia itsekin jännittää mikä tästä oikein tulee...

 

Yksityiskohta takaripustuksesta

 

Asiallista jälkeä kuitenkin nämä kiinnikkeet. Eiköpä se tästä koidu...

 

Tammi-maaliskuussa tallilla tuli jokunen aika oltua, joskaan kuvamateriaalia jälkipolville ei ole säilynyt. Täytyy jämäköittää kuvauspolitiikkaa.

 

Suurin syy kuvamateriaalin puutteelle taitaa tosin olla siinä, että alkuvuodesta vähäiset harrastusajat on tullut käytettyä tallin paranteluun, etupäässä maalaamon ja sen tekniikan laittoon.

 

Täytynee esitellä nekin värkkäykset asianmukaisesti myöhemmin.

 

 


 

 

 

«« Previous (December 2010) | Top | Next (April 2011) »»