WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT OCTOBER 2010

TANKKIA ASENTAMASSA

22.10.2010

 

 

Tankin eristekumien liimausta

Pitkästä aikaa.... Jotakin sentään tässäkin kuussa. Bensatankki alkoi häiritä irrallisella olemassaolollaan, joten päätin laittaa sen viimeinkin paikalleen. Tankki kiinnittyy peräkontin pohjan alle kahdella teräsvyöllä. Niiden ja tankin väliin on kuitenkin syytä saada eristettä vaimentamaan turhia mekaanisia kontakteja ja samalla tietenkin "tiivistämään" tankki paikalleen.

 

 

Tankin pannan kiinnityskohta

 

Kuvassa panta kiinnitettynä pohjan alla olevaan kiinnittemeen sinkatulla pultilla. Melko yksinkertainen rakenne...

 

 

Tankki kiinnitetty auton alle

...samoin takapäässä, jossa on vain hahlo, johon pannan pää työnnetään. Mustaksi maalattu ja sen jälkeen röpömassalla päällystetty tankki istuu nätisti pohjan alle.

 

 

Auton alla oleva tankki sivusta

....nätisti istuu myös sivulta päin katsottuna

 

Uusi laturi paikalleen

...samalla tuli uusi laturi zoomailtua kohtaansa.

 

 

 


 

 

 

«« Previous (September 2010) | Top | Next (November 2010) »»