WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT NOVEMBER 2007

KUVIA KUUKAUDEN VARRELTA

1.12.2007

 

 

Uusi hylly

Marraskuussa ei Torinorintamalla tapahtunut edistystä oikeastaan lainkaan. Työasiat ja muut järjestelyjä vaativat veivät aikani kokonaan. Laitetaan siis pari kuvaa yleisemmistä askareista marraskuun sivuille.

 

Ensinnäkin sain viimein tallin säilytyspuolella olevat tavarani järjestykseen, jahka ensin pykäsin pari hyllyä....

 

Konepellin sisäpuolen hiontaa, osa 2

...putkimies vieraili tallilla niinikään, mikä oikeastaan oli yksi tekijä siivoushommien ajoitukseen; tavarani täytyi saada pois seinän viereltä pois vanhojen pattereiden edestä.

 

 


 

 

 

«« Previous (October 2007) | Top | Next (December 2007) »»