WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT APRIL 2008

FAIKUN OVI

24.4.2008

 

 

Faikun ovi

Faikun ovi kaipaili ehostusta edelleen. Kävin tallilta hakemassa Torinon bensatankin kyytiin, se lähtee Tamperelle Hot Rod & Rock Showhun mukaan ja sieltä edelleen velipojalle.

 

Faikun ovihommia 2

Ovenreunoja vilkaisin taas sen verran, että avasin reunapellin pois niiltä kohdin kun se oli ruostunut phki. Tavallinen tilanne, ruostepaakut välissä. Pitää nostaa reuna ylös, putsata välit ja naputella reuna takaisin...

 

 


 

 

 

 

GRILLIJUHLAT !

30.4.2008

 

 

Grilli tyhjänä

Grilli siis se tämäkin... Nyt tyhjänä möllöttämässä. Siinä missä muut alkavat Vapunaaton juhlinnan päätti yrittäjähenkiset autonlaittajat Jussi & Mika viettää Vapunaattoa ottamalla peräti illan vapaaksi töistä ja viettää laatuaikaa rakkaan harrastuksen parissa :-)

 

Mikään ei ajatustöitä tekevää insinööritieteitten edustajaa rentouta mukavammin kuin haalarivarustuksella oleilu ruosteen keskellä konkreettisissa pajahommissa... Paitsi että ruostetta Faikun hylsyssä ei juurikaan enää ole.

 

 

Faikku alustalla

Faikku otetttiin siis grillistä alas, koska takalokasuojat menevät kokonaisuutenaan vaihtoon, eikä itsekantava kori varmaankaan olisi enää tykännyt hyvää moisen kantavan rakenneosaston häviämisestä.

 

 


 

 

 

 

«« Previous (March 2008) | Top | Next (May 2008) »»