WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT MAY 2010

IKKUNAN PORAAJAT

14.5.2010

 

 

Ikkunan porausta

Notta että mitäs tässä puuhaillaan?

 

Pitkästä aikaa väsäiltiin taas Torinoa. Ovesta puuttuu klasi. Klasista puuttuu tukirulla. Sellaisia kuitenkin on, tosin toisessa klasissa kiinni. Kuvaa saa siis selityksensä. Kollega riipii rulla irti asennettavaksi toiseen klasiin. Yksinkertaista.

 

Sivuklasin asennusta

Kun klasi on käyttökelpoisessa kuosissa, se luonnollisesti asennetaan paikaansa

 

 


 

 

 

RANCHERON SISÄLOKARI

28.5.2010

 

 

Rancheron sisälokarin saumojen poraus

Jussin tekeillä olevan rancheron sisälokasuojan etuosa oli hieman hapantunut. Ei paljon, mutta päätettiin kuitenkin irroittaa se poraamalla...

 

Rancheron sisälokarin etuosa

...koska, kuten aiemmin todettiin, Fordeihin saa jo aika kattavasti uusia osia. Kuten nyt tämänkin. Hitsailu paikalleen ja saumojen hionta...

 

Rancheron sisälokari valmis

...sama toisesta kulmasta. Osa oli ihan kohtalaisen laadukas ja sopi paikalleen hyvin.

 

 


 

 

 

TIIVISTELYÄ

30.5.2010

 

 

Oven tiivisteet

Aikaisemmi mainitussa tiivistesatsissa on kaikki mahdollinen, myös oventiivisteet.

 

 

 


 

 

 

«« Previous (April 2010) | Top | Next (June 2010) »»