WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT MARCH 2008

FAIKUN OVI

29.3.2008

 

 

Faikun ovihommia

Pitkästä aikaa jotakin... Faikun oven reuna kaipaa pientä laittoa, ruoste oli päässyt tännekin, tai no, minnekä se ei menisi...

 

Paikkasin muutaman reiän ja rouhin enimmät knöölit tasaiseksi, hiotaan lopuksi vähän paremmaksi. Kun nyt näyttää työasioiden takia tuo talliaika jäävän aika pieneksi ja tätäkin ovea tehdään varmaan jokunen aika, hiotaan lopuksi vasta tasaiseksi, jotta suojamaalin saa suhteellisen ruosteettomaan pintaan.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«« Previous (February 2008) | Top | Next  (April 2008) »»