WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT APRIL 2010

TIIVISTÄMISTÄ

23.4.2010

 

 

Torinon tiivistesatsi

Wanhoihin autoihin saa nykyään hyvin osia, Esimerkiksi jotkut Camaro- ja Mustang- vuosimallit ja varmaan monet muutkin merkit ja mallit pystyy rakentaamaan uudelleen kokonaisuudessaan varaosista. Uusia korejakin saa tilaamalla.  Fordiinkin on sataavilla paljon enemmän osaa kuin vielä viime vuosituhennella.

 

Kuvassa after market ikkunatiivistesatsi Torinoon. Muutkin tiivisteet ovat olemassa.

 

 

 


 

 

 

PENKIN ALLA

30.4.2010

 

 

Faikun alkuperäinen penkinkiinnike

Hieno hyppyrimäki.... Fairlanen takapenkin alta löytyy kaksi kappaletta tällaista kiinnikettä. Paitsi, että ei löytynyt. Huomaa hitsisaumat. Niistä johtuen kiinnike oii toiselta puolen pudonnut aika päiviä sitten. Ihan varmaa ei ole, onko sitä koko aikana ollutkaan.

 

Faikun oma penkinkiinnike

Naputtelua. Tuloksena oma versio samasta teemasta.

 

 


 

 

 

«« Previous (March 2010) | Top | Next (May 2010) »»