WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT NOVEMBER 2010

RANCHERO TUPAAN

22.11.2010

 

 

Ranchero sisään

Uutta sisään.... Projektit eivät kesken lopu

 

 

460 Kannet

Kuva-arvoituksia jälleen.... Kaikki tietänevät, mitkä nämä ovat, noin periaatteessa, mutta tyyppi?

 

Kyseessä on vakio D3VE-A2A:t, 460:n yleisin kansi, joita löytyy maailmalta varmaan miljoonittain. Rautakansi, saasteajalta, vennttiilikoneiston ajoitus 4 astetta vakiona pielessä. Jenkkien tapa vähentää saasteita oli ajoittaa kone käymään sen verran kuumana, että ylimääräiset  palavat... Samlla toki teho putoaa ja polttoainetta kuluu enemmmän.... Vaan mitäs pienistä.

 

Joka tapauksessa, näistäkin kansista saa aivan toimivat, kunhan ne porttaa ja hoitaa ajoituksen jakopäässä kuntoon. Kuvan härpäkkeet ovatkin kokeneet porttauksen ja valmiina uuteen elämään. Ei toki omia, tutkailin vain mahdollisuuksia, mitä nurkassa lojuvalle 460:lle voisi tehdä...

 

 


 

 

 

«« Previous (October 2010) | Top | Next (December 2010) »»