WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne...

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT AUGUST 2007

JATKUU, HILJAKSIIN...

3.8.2007

 

 

Farlanenetupään vahvistuksia

Kesälomailua on suoritettu. Lähinnä.

 

Hommat Faikun nurkilla alkavat olla "bueno". Viimeisten merkintöjen jälkeen ei hirveitä olla tehty, tällä erää ei aineksia isompiin legendoihin oikein ole, tehdään mitä voidaan, laitetaan hylsy lepäilemään ja vaihdetaan sen jälkeen esim. Torinon sisätilojen ehosteluhommiin. Pikkuhiljaksiin, katsotaan nyt.

 

Viikonlopun kohokohtiin kuuluu tietenkin Forssan Pick-Nick Sunnuntaina. Sinne siis !

 

Toivottavasti säät suosivat, tulkaapa juttusille, jos allekirjoittaneen näette Pilvenmäen suunnassa !

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«« Previous (July 2007) | Top | Next (September 2007) »»