WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne.

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT OCTOBER 2007

HIONTAA, YLLÄTTÄEN :-)

1.10.2007

 

 

Konepellin sisäpuolen hiontaa, osa 2

Jotkut ovat jopa sitä mieltä, etten muuta teekään... :-) Kävin suunnattomassa voimain tunnossa investoimassa Bilteman 35 euron epäkeskohiomakoneeseen, kun edellisen ajokilometrit tulivat valitettavasti täyteen.

 

Laite oli palvellut uskollisesti velimiestä useita vuosia jonka jälkeen se siirtyi eläkepäiviään viettämään hoiviini. Ilmeisesti huonoon hoivaan, kun tuoni koitti ja vaine vei... :-)

 

Itse konepelti oli aikoja sitten tullut jonkinlaisessa epähuomiossa vedettyä pensselillä pohjamaaliin Maalin olisi pitänyt olla hyvinkin itsesiliävää, mutta tulin luottaneeksi siihen aivan liikaa :-) No, kuten sanottu, ihan epähuomiossa meni. Osansa oli silläkin, ettei oikein mitenkään järkevästi pystynyt silloin ruiskua läyttämään tilakysmyksistä johtuen. Nytpä sitten hiomakone banhan kansan tuntemaan ns. kauniiseen käteen ja pinta sieläksi niin, että saa vetää ruiskulla kerroksen päälle.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«« Previous (September 2007) | Top | Next (November 2007) »»