WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne...

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT JANUARY 2007

KORI PAIKALLEN

30.1.2007

 

 

Kori paikalleen

Pitkästä aikaa... Joululomien jälkeen koetteli flunssa usean viikon ajan ja sen jälkeen on keskitytty muutamaan muuhun projektiin, joista joskus myöhemmin... Torinoon löytyi sitten Chevelle 68-72 runkopuslasatsi, josta saa pienellä modikselle sopivat uretaanipuslat tehtyä. Yllättävän monenlaista puslaa Chevelleen ovat tunkeneet :-) Kuljetusta varten nostimmekin sitten korin rungolle. Seuraavaksi päästään uusissa tiloissa sepittämään puslat lopullisesti kohdalleen ja sitten alkaakin korin pohjatyöt.

 

Kiitokset Jussille avusta !

 

 


 

 

 

«« Previous (December 2006) | Top | Next (February 2007) »»