WELCOME TO PROJECT SECTION

Projekti

 

Tällä sivulla kerron kuulumisia sanoin ja kuvin Torinon rakentamisen etenemisestä. Kerron siis mitä olen autolleni milloinkin tehnyt, oikein tai väärin. Kirjoittaja ei ota mitään vastuuta täällä esitettyjen toimenpiteiden soveltamisen lukijoiden autoilleen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

 

Muistutettakoon vielä, että en ole entisöimässä autoani aivan täysin originaaliin tilaan, joten otan rakentelussa joitakin vapauksia niin muotoilultaan, materiaaleiltaan, rakenteeltaan ja työmenetelmiltään oman makuni mukaan. Korjaan auton alkuperäiseen malliin, mutta esim. materiaalien kehitys otetaan tietysti huomioon; vanhojen tehdasmaalien tilalle nykyaikaisemmat soosit, pultit käyvät sinkkauksessa vaikka alunperin olleetkin mustia, osien värit/käsittelyt voivat erota tehtaalaisesta jne...

 

Mikäli lukijoilla on rakenteluun ja yksityiskohtiin liittyviä ideoita, ehdotuksia yms., niitä saapi esittää ! Ja tarvittaessa yrittää myydä minulle niiden toteutukseen tarvittavaa tavaraa :-)

 

 

Toivon dokumentaatiosta joka tapauksessa olevan hyötyä lukijoilleni !

 

PROJECT FEBRUARY 2007

KORIN KITTAUSTA

27.2.2007

 

 

Marko kittaamassa

Taukoa on pidetty erilaisten älyttömästi aikaa vievien projektien johdosta. Tallille ehdittiin kuitenkin viimein. Velimies tuli jelppimään pohjatöissä, itse väänsin erään suunnitteluhomman loppuun ja Marko teki pölytyshommia viikonlopun ja alkuviikon. Tänään pääsin itsekin hommaan mukaan.

 

Vasen takakylki kitattu

Esimerkkinä vaikkapa tänä vasen takakylki. Sen verran on pinnassa siloittelua, että kittiä saadaan menemään... Onneksi pellit ovat nyt sentään ehjät, mutta pientä syöpymää, lommoa yms luonnoliisesti on peitettävänä. Tarkemmin hommasta Tekniiikka -sivuilla.

 

 


 

 

 

«« Previous (January 2007) | Top | Next (March 2007) »»