HAPPENINGS CALENDAR

Tapahtumat

 

Verkkoyhteisöissä ja puheissa oli kaipailtu asianharrastajien verkkotapahtumakalenteria, yllättävää kyllä sitä ei oikein missään ollut kohtuullisen kattavana laitoksena, toki kerhoilla yms. usein oli omansa.

 

Joten: Tässäpä olisi, olkaa hyvät !

 

Tiedot kalenteriin on kerätty lähinnä netistä, lehdistä ja vastaavista ja tietoja täydennetään aina tapahtumista tietoja saataessa. Kerätyissä tiedoissa saattaa luonnollisesti olla virheitä, vaikka tapahtumien taustaa pyritäänkin tarkistamaan. Edelleen, kaikkia tapahtumia ei varmastikaan sivuille ole löydetty, eikä kaikkia varmaankaan tulla laittamaankaan. Tässä suhteessa ylläpitäjä diktaattorin ottein tekee päätökset. Linkkejä löytyy pääasiassa kotimaisiin V8-henkisiin auto- ja moottorialan tapahtumiin, joten mitään eukonkantokilpailuja tai vastaavia ei kannata täältä hakea, ellei sitten niihin ole kylkiäisiksi päätetty liittää swappeja, näyttelyitä, kokoontumisia tai muita riittävän läheltä liippaavia aktiviteetteja.

 

En myöskään ole katsonut asiakseni listailla tallibileitä (jos eivät ne sitten ole omia :-) ) tai muitakaan konklaaveja, joissa itse asioiden ympärillä havainnointi tapahtuu yksinomaan kuuloaistin välityksellä. Jappasua maailmaan mahtuu...

 

Tarkennettakoon vielä sen verran, että listan kohteissa harrastetaan 1:1 -mittakaavan vehkeitä tai niiden osia, eikä sekalaisia vajaamoottoristen kilvanajojakaan oikein täältä hyppysiin tartu...

 

Lopputulemana listassa onkin sitten täyttä "sitä itseään" ja uskaltaisinkin väittää olevan omalla alallaan kattavain ja ajantasaisin.

 

Jos kuitenkin joukosta puuttuu tapahtuma, joka siellä ehdottomasti tulisi olla, laita ihmeessä alla olevasta linkistä tiedot tapahtumasta, sen ajankohdasta, mahdolliset nettisivut yms. asiat tulemaan, niin lisään sen tänne.

 

Huom ! Siirretty uudelle saitille syksyllä 2007 - vanhat tapahtumat poistettu. Palaamme ruutuun paremmin ensi keväänä ajokauden alkaessa, sitä ennemmin päivityksiä satunnaisesti asiaa ilmetessä.

 

TAPAHTUMAT

Lokakuu 2007

 

 

 

         
  13.10.2007 October Swap Meet Tampere Teivon ravirata
       

 

 

Marraskuu 2007

 

 

 

         
  29.11.-1.12.2007 Auto & Korjaamo -messut Helsinki Messukeskus
         

 

 

 

 

 

 

 

«« Previous | Top | Next »»