TORINOPROJECT SHOWTIME

Showtime

 

Showtime -osastolta löydät erilaiset messujen, näyttelyiden, tapahtumien ja vastaavien kuvat sekä asiaan liittyvöt tarinat.

 

Edellisten lisäksi kerään tänne pikkuhiljaa esittelyitä eri autoista, kiintoisista tapahtumista, ilmiöistä ja henkilöistä. Aina sen mukaan kun jotakin uutiskynnyksen ylittävää näen :-) Voi olla sinänsä hieman hankalaa, sillä en ole juurikaan ehtinyt tapahtumissa ja sen sellaisissa vierailla.

 

 

Hauskoja lukuhetkiä !

 

 

 

 

 

 

 

 

TORINOPROJECT SHOWTIME: LIEDON MOBILISTIEN VAPPU 2007

YLEISTÄ

 

 

 

Liedon Mobilistit Ry järjestää joka vuosi jo perinteeksi muodostuneen Vapputapahtuman, niitä on järjestetty jo yli 20 vuotena, joten perinme alkaa todellakin olla kyseessä.

 

Vapputaphtuma on ollut alusta saakka aika lailla samansisältöinen, tapahtuman antiin on kuulunut sekä rompetori että myöskin mahdollisuus ihailla yleisön paikalle tuomaa harrasteajoneuvokalustoa.

 

Myyjiä on tapahtumaan tullut vapaassa marssijärjestyksessä, ennakkoilmoittautumista ei ole vaadittu. Viime vuosima myyjiä on ollut nelisenkymmentä, säistä suureksi osaksi riippuen.

 

Myöskään mitään vakioidumpaa ajoneuvonäyttelyä ei ole ollut; tapahtuman vierailijat ovat tulleet ja menneet omalla kalustollaan ja antaneet näin mahdollisuuden suurelle yleisölle ihailla mitä erilaisempaa harrasteajoneuvoa aina puukaasukäyttöisistä kuorma-autoista mopoihin ja kaikkea siltä väliltä. Ajoneuvot ovat myöskin olleet eräänlainen kävijäkunnan kuva; vieraat ajelevat omannäköisellään ajoneuvokalustolla.

 

Aluksi tapahtuma järjestettiin pitkän aikaa Liedon keskustassa paikallisten markettien pihamaalla, mutta joitakin vuosia sitten siirryttiin Liedon Zoolandian parkkialueelle.

 

Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta, etenkin viime vuosina, jolloin on siirrytty entistä organisoidumpaan toimintamalliin. Viime vuoden kokemusten vuoksi tänä vuonna jouduttiin järjestämään jo liikenteenohjauskin.

 

Tapahtuma alkaa saavuttaa jo järjestelyiden puolesta mallinsa, ensi vuonna mennään samalla periaatteella, mutta silloin suunnataan jo selkeämmin kävijä- ja myyjämäärän kasvuun ja mietitään vähän tarjonnan laajentamista.

 

 


 

 

 

LIEDON MOBILISTIEN VAPPU 2007

 

 

 

Allekirjoittanut oli aika tavalla kiinni liikennejärjestelyissä eräänlaisena pääorganisaattorina, kun kerran olen tänä vuonna yhdistyksen puheenjohtaja.

 

Jokusen kuvan ehdin kuitenkin päivän varrella napata, niitä voi katsella allaolevasta hieman kokeellisesta kuvagalleriasta. Galleria on puhtaasti css:llä toteutettu ja toimintaperiaate on sinällään yksinkertainen; aina kun siirrät hiiren kursorin pikkukuvan päälle, ylle avautuu isompi kuva.

 


 

 

 

 

«« Previous | Top | Next »»